Pemain bola sepak yang paling bertuah – lihatlah betapa jelitanya isteri mereka!

843

advertisement

Piala Dunia sentiasa menjadi sebuah acara yang menarik. Individu terkenal dan orang ramai berkumpul dengan alasan yang sama – untuk bersorak untuk pasukan dan pemain kegemaran mereka! Anda boleh melihat semua jenis selebriti di stadium sepanjang tahun ini, dan mendengar tentang gosip yang paling menarik.

Ini mungkin membuatkan anda tertanya-tanya bagaimana ahli sukan yang hebat ini menguruskan kehidupan keluarga mereka. Jawapannya, mereka membawa isteri cantik mereka ke acara tersebut! Senarai ini menampilkan semua pasangan bahagia yang bersama semasa Piala Dunia, dan juga pasangan yang telah memutuskan untuk berpisah sejak itu. Ianya bermanfaat untuk memiliki suami atau teman lelaki yang tampan dan atletik – kerana beberapa wanita ini pasti menyukai perhatian yang mereka dapat!

Helena Seger (Isteri Zlatan Ibrahimovic’s)

Image result for zlatan ibrahimovic wife

Wanita anggun Sweden, Helena Seger nampaknya berada dalam tumpuan yang mendalam di sini. Dia pasti tahu satu atau dua perkara mengenai bola sepak, terima kasih kepada penyerang A.C Milan, Zlatan Ibrahimovic. Pasangan ini bertemu pada tahun 2002 dan mereka telah bersama sejak itu. Helena sendiri adalah seorang model dan ahli perniagaan yang berjaya – dan suaminya 12 tahun lebih muda darinya. Sungguh sukar dipercayai bahawa dia berusia hampir 50 tahun – lihatlah kulitnya yang sempurna!

advertisement